Etusivu > Web2.0 > Niinku arkistonhoitaja

Niinku arkistonhoitaja

Sosiaalisen median, tai ainakin Facebookin, arkistointiin on ilmestynyt väline: Ninuku Archivist. Tietoviikon mukaan palvelu

”imee tietosi Facebookista ja koostaa niistä tulostettavan pdf-tiedoston. Maksullinen Ninuku ensin analysoi ja kerää käyttäjän valokuvat, profiilitiedot ja kommentit. Sen jälkeen palvelu muodostaa tapahtumista aikajärjestyksessä koostetiedoston.”

 

 

Mainokset
Kategoriat:Web2.0
 1. maanantai 29.11.2010 11:56

  Nämä ovat kyllä hyviä liikeideoita. Facebook on vaan niin valtava 500 miljoonalla käyttäjällään. Jos saa edes promillen potentiaalisista asiakkaista innostumaan, se tarkoittaa puolta miljoonaa asiakasta omalle palvelulle.
  Toinen samanlainen on http://www.socialsafe.net/ , joka on tosin enemmän Facebookin varmuuskopiointia kuin mitään koostamista. He ilmeisesti ovat laajentamassa myös muualle sosiaaliseen mediaan.
  Joskus olisi mukava itsekin päästä työskentelemään näiden juttujen parissa…

  – Jouni

 2. perjantai 13.5.2011 13:52

  Aamulehdessä oli 29.11.2010 ohjeistus ”Facebook tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuutta ladata koko päivityshistoria omalle koneelle. … Latausmahdollisuus löytyy valitsemalla oikean yläkulman valikosta kohdan käyttäjätilin asetukset, ja asetussivun alareunasta linkin lataa tietosi. Tietojen kerääminen voi viedä muutamista minuuteista tuntiin. Facebook lähettää sähköpostia sitten, kun tiedot ovat ladattavissa zip-tiedostona.”

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: