Etusivu > Yhteiskunta > Tapaus Hautala III

Tapaus Hautala III

Toimittaja kysyi Ykkösaamussa liikenneministeri Kyllösen mielipidettä siitä, että eilen paljastui Heidi Hautalan eroon vaikuttaneen joukko Merimiesunionin eläkkeellä olevia aktiiveja Perussuomalaisten työmies Matti Putkosen toimiessa viestinviejänä. Vastaus:

Eilinen ulostulo sai minut aika surulliseksi. Jos tämä on se uusi tapa, jolla nostetaan asioita keskusteluun ja nimenomaan pidetään suomalaisen työntekijän puolta, niin arvelenpa, että keskustelukulttuuri muuttuu entistä suljetummaksi ja tekstiviestejä ei enää lähetellä puolin eikä toisin. Hiukan tuli sellainen olo, että tarkoitusperät ovat varmaan olleet heillä omasta mielestä hyvät, mutta mihin se siinä toimintakulttuurissa johtaa. Epäilen, että moni ovi on mennyt kiinni sen sijaan, että ne aukeaisi.

Kyllönen ehkä tarkoittaa, että joidenkin kanssa ei tämän jälkeen enää keskustella. Hän voi tarkoittaa myös, että tämän jälkeen ei enää kirjoitella mitään, jolloin viestejä ei jälkikäteen voi käyttää ”väärin”. Joka tapauksessa tulos on hallinnon avoimuuden kannalta ongelmallinen.

Mainokset
Kategoriat:Yhteiskunta
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: