Etusivu > Sekalaista > Suomen 7. arkistopäivät 2008

Suomen 7. arkistopäivät 2008

Löysin kollegan huonetta siivotessani esitykseni kymmenen vuoden takaa teorian, tutkimuksen ja käytännön suhteesta (merkinnät eivät ole omiani). Se ei itselläni ollut tallessa. Tuskinpa aihe kovin monia kiinnostaa, mutta teksti on lyhyt eikä mielestäni vanhentunut.  Tämä saattaa olla ainoa, mitä Suomen seitsemänsien ja historiallisiksi jäävien arkistopäivien esityksistä on tallessa. Sivusto on ainakin kadonnut netistä vuosia sitten. ”Historiallisiksi” päiviä voi luonnehtia siksi, ettei niitä ole enää sen jälkeen järjestetty.  Päivät olivat arkistolaitoksen voimanponnistus, jolle ei ole löytynyt jatkajaa. Jos mull’ ois valta diktaattorin, liikearkistopäivät laajentaisi skaalaansa valtionhallintoon ja ottaisi arkistoyhdistyksen mukaan tilaisuutta suunnittelemaan.

Kategoriat:Sekalaista
 1. Marie Pelkonen
  maanantai 8.1.2018 11:58

  Kansallisarkisto järjestää Suomen 9. arkistopäivät 5.-7.6.2019 Mikkelissä. Edellinen laaja arkistoalan yhteinen kokoontuminen oli Helsingissä 2014 järjestetty Avoin Suomi -tapahtuma, jonka vuoksi samaan aikaan pidrttäviksi suunnitellut arkistopäivät peruutettiin.

  Jyväskylässä vuonna 2010 pidettyjen Suomen 8. arkistopäivien ohjelmaan ja alustuksiin voi tutustua verkko-osoitteessa: http://www.arkisto.fi/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=289&cntnt01origid=151&cntnt01returnid=61&hl=fi.

  Helsingissä vuonna 2006 järjestettyjen Suomen 7. arkistopäivien teemoja on käsitelty Arkistoviestissä 2/2006.

 2. maanantai 8.1.2018 13:41

  Mainiota, kiitos tiedosta ja korjauksesta!

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: